Sony Reparatie Nijmegen


Goedkoop  en vakkundig uw Sony telefoon repareren in Nijmegen

Goedkope reparaties Binnen één uur klaar 6 maanden garantie Gratis parkeren Factuur voor de verzekering

De goedkoopste Sony Xperia reparaties in Nijmegen - Is uw Sony telefoon stuk? En wilt u deze laten repareren in Regio Nijmegen? Dan bent u bij BestPhone op het juiste adres. Gebarsten of gebroken scherm, waterschade, software fout of hardware fout wat het probleem ook is, wij kunnen helpen.

Waarom uw Sony telefoon bij BestPhone repareren?

BestPhone is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in de reparatie van mobiele telefoons, smartphones en Tablets. Door de jaren heen heeft ons team veel ervaring opgebouwd en kunnen we uw Sony telefoon in de meeste gevallen weer in de originele staat terug brengen.

U kunt bij BestPhone langskomen met of zonder afspraak voor een reparatie. De meeste Sony onderdelen hebben wij op voorraad waardoor we uw telefoon snel kunnen maken. In de meeste gevallen kunt u zelfs wachten op de reparatie. Kom langs in onze vestiging en laat uw Sony telefoon repareren.

Reparatie voor de iPhone, Samsung, Huawei, HTC of LG  is ook mogelijk bij BestPhone. Dus heeft u een kapot scherm, batterij die snel leeg gaat, geen wifi, geen service, geen geluid, of is er wat anders stuk, dan bent u bij ons op het juiste adres. Als u niet weet wat het probleem is met uw toestel dan onderzoeken wij uw toestel gratis voor u.

Wij begrijpen natuurlijk dat u uw telefoon niet te lang kan missen, daarom streven wij ernaar dat u uw Sony telefoon zo snel mogelijk terug heeft.

Goedkope reparaties

Binnen één uur klaar

6 maanden garantie

Gratis parkeren voor de deur

Originele onderdelen

Factuur voor de verzekering

Langskomen - met of zonder afspraak

Wij hebben onze hoofdvestiging in Nijmegen, kom langs met uw toestel, in de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog uw toestel ophalen. Dus voor een telefoon reparatie in Nijmegen bent u altijd welkom bij ons. Om uw toestel laten maken kunt u langs komen met of zonder afspraak! er is een groot en gratis parkeerplaats voor de winkel beschikbaar.

Online aanmelden en opsturen

Wilt u liever uw telefoon opsturen? Ook dat is mogelijk. Zodra wij uw toestel ontvangen zullen wij deze nakijken voor verdere defecten en contact met u opnemen als we zien dat het probleem ergens anders ligt, zo weet u zeker dat niet onnodig kosten maakt. In de meeste gevallen sturen wij uw toestel dezelfde dag nog terug! Dus wacht niet langer en laat uw toestel snel en vertrouwd repareren. Klik hier om je telefoon op te sturen

Hier kan je ons vinden!

Couwenbergstraat 152

6535RX Nijmegen

info@bestphone.nl

024 355 55 56

Klik hier om het adres te openen in Google Maps

Openingstijden

Ma-Za 10.00-18.00

Sony Xperia reparatie

Sony Xperia reparatie in Nijmegen- Heeft u een Sony Xperia met schade? en wilt u deze graag laten repareren in regio Nijmegen? Dan bent u bij ons op het juiste adres

Sony Xperia reparatie

Sony Xperia reparatie in Nijmegen- Heeft u een Sony Xperia met schade? en wilt u deze graag laten repareren in regio Nijmegen? Dan bent u bij ons op het juiste adres