iPad reparatie


iPad reparatie – scherm reparatie

Lees hier hoe u uw iPad kan laten repareren

Scherm reparatie

Ongelukken kunnen gebeuren. Een iPad scherm kan barsten of breken. Wij zijn er om u te helpen als dat gebeurt.

Geef uw iPad aan voor de reparatie service

U kunt uw iPad langsbrengen bij ons in Nijmegen, of u kunt uw iPad opsturen. Klik hier voor onze contact informatie of klik hier voor informatie over het opsturen.

Hoe lang duur het?

Zodra we de iPad hebben ontvangen beginnen we zo snel mogelijk aan de reparatie. iPad reparaties zijn uiteraard complexer dan iPhone reparaties en duren langer dan één uur. Vaak is uw iPad wel alsnog dezelfde dag klaar.

Hoeveel kost het?

Reparatie kosten hangen af van uw iPad model en de type schade. Voor de meest actuele prijzen kunt u ons het beste even bellen, het contactformulier gebruiken of een mail sturen naar info@bestphone.nl

iPhone reparatie nijmegen alle voordelen

Goedkope reparaties

Binnen één uur klaar

12 maanden garantie

Gratis parkeren voor de deur

Originele onderdelen

Factuur voor de verzekering

Langskomen - met of zonder afspraak

Voor een iPad reparatie is een afpspraak niet verplicht, u kunt gewoon langskomen en uw iPad laten repareren. Er is een groot en gratis parkeerplaats beschikbaar voor de winkel dus over parkeren hoeft u zich ook geen zorgen over te maken. In de meeste gevallen kunt u uw iPad binnen enkele uren weer ophalen.

Online aanmelden en opsturen

U kunt ook snel en gemakkelijk uw iPad opsturen! Bij ontvangst van uw iPad zullen wij deze nakijken en spoedig repareren. Wij houden u op de hoogte van iedere stap in het process, zo weet u precies wat er gebeurt met uw iPad en zal u nooit onnodige kosten maken. In de meeste gevallen sturen wij uw tablet dezelfde dag nog terug! Dus wacht niet langer en laat uw tablet snel en vertrouwd repareren. Klik hier om uw iPad op te sturen.

Telefoon reparatie nijmegen locatie bestphone

Hier kan je ons vinden!

Couwenbergstraat 152

6535RX Nijmegen

info@bestphone.nl

024 355 55 56

Klik hier om het adres te openen in Google Maps

Openingstijden

Ma-Za 10.00-18.00